Cégünkről

SZAKÉRTŐ CSAPAT

Biztonság és minőség - Cégünk szakértő csapata a lőszerek, bombák műszeres felkutatása és a területek lőszermentesítése során mindig ezt tartja szem előtt.

Műszeresen felkutatott lőszerek Győr- BombavadászHosszú évek során szerzett, professzionális szakmai tudásra támaszkodva építettük fel cégünket

Munkánk során a legkorszerűbb német lőszer-felkutató műszereket, műszerrendszereket, informatikai hátteret és az általunk kidolgozott, biztonságos, szakszerű, ellenőrizhető technológiákat alkalmazzuk.

Speciális területünk

A lőszerek felkutatásában és a területek lőszer-mentesítésében különösen nagy tapasztalattal rendelkezünk a bombázott, de közművekkel behálózott területeken zajló építkezések helyszínein a mélyebben befúródott nagytömegű bombák felkutatásában.

Az évek során egyre nagyobb igény merült fel a közművekkel átszőtt területek építkezési helyszínein a mélyebben befúródott nagytömegű bombák felkutatására. A hagyományosan használt lőszer-felkutató műszerek erre nem alkalmasak, nem mérik ezt a mélységet.

Cégünk számokban

Már több, mint...

hortobagy-bombazoloter

  • 15 Éve működünk.
  • 400 Ügyféllel dolgoztunk.
  • 15 Millió nm területet mentesítettünk.
  • 4 Ezer lőszert térképeztünk fel.

Fejlődés és fejlesztés

Korábbi tapasztalataink biztosítják minőségi munkák alapját. Magyarországon kívül több országban is tanulmányoztuk a lőszerek-bombák-aknák felkutatási technológiáit. Nagy gyakorlattal rendelkező kollégáink nap, mint nap végzik a lőszer-mentesítési és lőszer felkutatási feladatokat.

Mi garantálja, hogy folyamatosan a legmagasabb szinten tudjuk teljesíteni megbízásainkat?

Képzések

Társaságunk folyamatosan tréningezi és frissíti szakembereinek szaktudását. A világ harcterein újonnan alkalmazásra kerülő haditechnikai eszközöket és a katonai rendeltetésű robbanószerkezetek felkutatását, a területek mentesítésére kifejlesztett különleges műszerek, mérőeszközök, berendezések fejlődését nyomon követjük. Oktatási és ismeretanyagunkat folyamatosan aktualizáljuk.

Technikai felszereltségünk

Az elmúlt évtizedben folyamatosan fejlesztettünk, így a legkorszerűbb, és legbiztonságosabb műszerparkkal képviseljük a szakmai élvonalat. Külföldi és hazai megrendelőink által támasztott magas szakmai követelményeknek, a nemzetközi és legfőképpen a német műszaki technikai színvonallal mindenben megegyező minőségben tudunk eleget tenni.

Szakmai és nemzetközi kapcsolataink

Szakterületünkön nemzetközi téren is jelen vagyunk. Kapcsolatban állunk a Magyar Honvédség Tűzszerész és Hadihajós Ezredével, valamint egy német tűzszerészeket, akna és lőszer-mentesítőket képző iskolával. A német adatbázis használatára licenccel rendelkezünk. Minden fejlesztést nyomon követünk, kipróbálunk, és megfelelőség esetén átültetjük a hazai viszonyokra.

Munkánkra garancia

Szervezeti tagságunk

Társaságunk rendes tagja a Magyar Védelmiipari Szövetségnek.

Minőségbiztosítás

ISO 9001:2015 minőségbiztosítási rendszert működtetünk.

Engedélyeink

Rendelkezünk minden szükséges engedéllyel a lőszer-felkutatás és a lőszer-mentesítés területén.

Partnerünk a Honvédség

Az általunk felkutatott robbanószerkezeteket a Magyar Honvédség Tűzszerész alakulata hatástalanítja és semmisíti meg.

OPTEN Kft. „A” minősítés

Cégünk az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a velünk való üzleti kapcsolat kialakítása rendkívül alacsony pénzügyi kockázatot jelent.